ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ

Tarih 14 Şubat 2024, 11:42 Editör

Ücret Tarifesi

ANKARA ELEKTİRK ELEKTRONİK TEKNİKERLERİ TEKNİSYENLERİ ESNAF VE SANATKARLARI ODASI Başkanlığı’nın ANKARA METROPOLÜ ’ne ilişkin “ELEKTRİK,ELEKTRONİK,BOBİNAJ MALZEME VE İŞÇİLİK FİYATLARI AZAMİ HADLERİNİ GÖSTERİR ÜCRET TARİFESİ’ nin onayına dair “08.01.2024” tarih ve“01” sayılı talebinin; bir önceki dönem belirlenmiş olan hadler üzerinden enflasyon, malzemeişçilik ve saire artışları, çıkarılan maliyet hesapları ve uzman görüşleri de dikkate alınmak suretiyle, TL. üzerinden aşağıdaki şekilde kabulü (KDV.HARİÇ) 5362 Sayılı Yasa’nın 62. Maddesi hükümleri gereği YÖNETİM KURULU’ muzca kararlaştırılmıştır.

Ücret Tarifesi için Tıklayınız ...

Bu haber 119 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haberler & Duyurular

Enerji-sa Genel Müdürleri ile Yapılan Toplantı

Enerji-sa Genel Müdürleri ile Yapılan Toplantı Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Toplantı salonunda