Ankara Elektrik Elektronik Teknisyenleri Odası Prysmian Group fabrikasında eğitim semineri gerçekleştirdi.

Tarih 26 Mayıs 2017, 20:34 Editör

Ankara Elektrik Elektronik Teknisyenleri, Prysmian Group katkılarıyla 'Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve Kablo Sektörü' hakkında eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Prysmian Group'un Mudanya fabrikasında gerçekleşen eğitim seminerine Ankara Elektrik Elektronik Teknisyenleri Odasından katılım büyüktü. Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve Kablo Sektörü konusunda yapılan konferans ilgi çekti.

Seminerimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Görseller için Tıklayınız...

Bu haber 873 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Haberler & Duyurular

ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ

ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ Ücret Tarifesi